fbpx

BEDRIJFSFITNESS

NETWORK BOXING
Of je nu ondernemer bent, actief bent in de recruitment of een bedrijf vertegenwoordigt, als netwerken een must is voor je job, dan is dit waar je moet zijn. Network Boxing biedt dé perfecte combi tussen sporten en netwerken. Vaak zelfs nog voor je werkdag begint.

CLINIC
Of het nu gaat om een toffe activiteit om elkaar beter te leren kennen, teambuilding, een afsluiter of juist een aftrap van een bepaalde periode of simpelweg kennis maken met sporten bij Boxing Company. Dan is een clinic een goede optie. Een clinic is te boeken vanaf 10 personen met een maximum van 24 per groep.

LIDMAATSCHAP
Gun jouw team een lidmaatschap op onze groepslessen; Pink Boxing, Cross Boxing & HIITIT. Er zijn verschillende mogelijkheden – 2 x per week of onbeperkt en 6 of 12 maanden.

PRIVÉ BEDRIJFSFITNESS
Één of meerdere uren per week reserveren speciaal voor jouw team? Dat kan! Onze professionals staan te springen om aan de slag te gaan en zullen op basis van jullie wensen, behoeften en doelstellingen een gepersonaliseerd trainingsplan op maat maken.

12 ROUNDS
Hét 12-weekse programma om de beste versie van jezelf te worden. Gedurende 12 weken werken we aan persoonlijke doelstellingen. Perfect om fit te worden, af te vallen en spiermassa op te bouwen. 12 ROUNDS is inclusief voedingsbegeleiding, meet- en weegmomenten én geeft onbeperkt toegang tot onze groepslessen.

DEFENDER
Een 8-weekse zelfverdedigingscursus voor mannen en vrouwen op basis van de technieken gebruikt door de elite-eenheden binnen defensie.

Waarom kiezen voor bedrijfsfitness

  • PRODUCTIEVERE WERKNEMERS
  • MEER WERKPLEZIER
  • LAGER PERSONEElSVERZUIM
  • WORK-LIFE BALANCE
  • VERLAAGD RUGKLACHTEN
  • TREKT NIEUWE WERKNEMERS AAN

bekijk ons gehele aanbod