fbpx

franchise

Boxing Company franchise

Tactisch inzicht, teambuilding, doorzettingsvermogen, durf, doelgerichtheid en het vermogen om grenzen te blijven verleggen met als doel het beste uit jezelf te halen. Dit zijn de persoonlijke pijlers die de basis hebben gelegd voor de Boxing Company.

Als oudgedienden van de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade weet je namelijk als geen ander hoe je barrières moet doorbreken om je doelen te kunnen bereiken.

Boksen voor iedereen
Boksen is één van de meest uitdagende trainingsmethoden en wordt steeds populairder. Tot voor kort werd het helaas alleen beoefend door een selectieve groep mensen.

De Boxing Company heeft dit toegankelijk gemaakt voor het brede publiek met twee nieuwe, innovatieve producten: Pink Boxing en Cross Boxing. Hiervoor zijn diverse elementen uit de bokssport vakkundig gefilterd en zorgvuldig samengevoegd tot een uniek concept, dat binnen no-time is uitgegroeid tot de grootste Boxing Community ter wereld.Interesse in een eigen Boxing Company? Wij bieden een volledige franchiseformule aan.

Contactformulier

Vul het contactformulier hieronder in voor meer informatie.