fbpx

Boxing company

PERSOONLIJKE PIJLERS

Tactisch inzicht, teambuilding, doorzettingsvermo­gen, durf, doelgerichtheid en het vermogen om gren­zen te blijven verleggen met als doel het beste uit jezelf te halen. Dit zijn de persoonlijke pijlers die de basis hebben gelegd voor de Boxing Company. Founders Bart Voet en Rudy van Laere weten als oudgedien­den van de elite-eenheid van de Luchtmobiele Bri­gade namelijk als geen ander hoe je barrières moet doorbreken om je doelen te kunnen bereiken.

lijn08-boxing-company-22-vierkant-

BOXING COMPANY HISTORIE

Met deze instelling startten zij eind 2014 op veler verzoek van moeders aan het schoolplein met een laagdrempelige, leuke en intensieve workout in een gymzaal te Oud-Beijerland en Tiel. Boksen, één van de meest uitdagende en steeds populairder wordende trainingsmethoden, werd het middel om de vrouwen fitter te maken. Al snel kreeg het beestje een naam en was Pink Boxing een feit. Bijna net zo snel konden beide mannen hun baan bij Defensie opzeggen, want het sloeg aan! De dames war­en zodanig enthousiast dat zij thuis vertelde over de Pink Boxing lessen. Dit maakte mannen geïnteresseerd en dat was de eerste aanzet tot Cross Boxing, een vergelijkbare maar next level workout voor zowel mannen als vrouwen. De groei bleef aan waar­door Bart en Rudy een eigen Boxing Company konden openen in Oud-Beijerland.

BOKSEN TOEGANKELIJK GEMAAKT VOOR EEN BREED PUBLIEK

Boksen moest voor iedereen worden. Dit is gestart met de innovatieve producten Pink Boxing en Cross Boxing waarbij boksen toegankelijk werd ge­maakt voor het brede publiek. Dit breidde al snel uit met een compleet arsenaal aan groepslessen en maatwerkprogramma’s. De basis van een sterke franchiseformule was geboren. Fitnessprofessionals kunnen profiteren van een all-in franchiseconcept dat binnen no-time is uitgegroeid tot een grote ‘boxing community’.

lijn08-boxing-company-48-vierkant

Join the movement

rudy-en-bart

FRANCHISE

BOXING COMPANY FRANCHISE

Interesse in een eigen Boxing Company? Wij bieden een volledige franchiseformule aan. Neem gerust contact op voor meer informatie.